Diverse

Vodafone desfășoară o campanie de branding denumită Vodafone First / First = începuturi, lucruri pe care le faci în premieră etc. În cadrul acestui program lansează și un concurs internațional denumit “Pitch Your First “.

Ai o idee ambițioasă. Te înscrii la linkul de mai jos și aștepți să primești un răspuns din partea Vodafone. Înscrierile se desfășoară până pe 7 august 2014. Alegerea câștigătorului urmează a se face în octombrie 2014. Premiul constă în realizarea visului său + film documentar.

Vodafone-Firsts (4)

Mă rog, realizarea visului trebui să se facă cu ajutorul tehnologiei Vodafone. Asta ca să ai mai mult succes în etapele de preselecție. Primul first din România a fost lansat de către Vodafone în colaboare cu un blogger cunoscut pentru rețetele sale, Adi Hădean. Se pregătește o aplicație denumită Taste of Romania și își propune să ofere un tur culinar al României.

Declarație oficială:

Suntem bucurosi sa anuntam prima initiativa locala din cadrul programului Vodafone Firsts. Astfel, vom sustine calatoria lui Adrian Hadean prin Romania culinara si vom descoperi, alaturi de el, cu ajutorul tehnologiei mobile. cele mai interesante si savuroase mancaruri autohtone. Gustul Romaniei va fi ‘redat’,     intr-o aplicatie mobila numita ‘Taste of Romania’, care va putea fi descarcata gratuit de toti utilizatorii. Tot astazi anuntam si lansarea competitiei globale “Pitch your First” prin care romanii cu idei ambitioase sunt invitati sa isi impartaseasca visul pe www.firsts.com”, a declarat Laura Barbu, Brand & Marketing Communication, Vodafone Romania.

Câteva fotografii:

 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.