Tablete

Vodafone Smart Tab III 10 a ajuns în oferta operatorului telecom în premieră mondială. Țara noastră și Germania au fost primele țări în care tableta produsă de către Lenovo a intrat în stocurile Vodafone.

Este o tabletă de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli și tehnologie IPS. La nivel hardware s-a optat pentru un CPU Mediatek quad-core MT8389 la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB.

IMG_0546

Rulează Android 4.2 Jelly Bean. La capitolul conectivitate plusează prin 3G cu viteze de download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm. Include 5 Megapixeli pentru camera principală și 0.3 Megapixeli la camera frontală. Pe site-ul Vodafone.ro se specifică că bateria ar avea 3500 mAh și ar oferi o autonomie de până la 7h. Mă gândesc să nu fie un typo/ o greșeală și mai degrabă să aibă un acumulator mai generos, grosime de 8.6 mm. Au făcut o greșeală și o voi semnala pe twitter. Bateria lui Smart Tab III 10 este de 6350 mAh, iar Vodafone Smart Tab III 7 are 3500 mAh. 

Prețul fără semnarea unui contract urcă la 299 euro. Costă 184 euro cu abonamentul Internet Tab Standard pe doi ani de zile cu plata a 10 euro pe lună și 1.5 GB trafic de date oferit lunar. Există și un plan contractual ce implică plata în rate fără un cost inițial. Astfel plătești 10 euro pe lună timp de doi ani de zile + Internet Tab Plus la 12 euro pe lună = 22 euro x 24 luni pentru Vodafone Smart Tab III 10 achiziționat gratuit.

IMG_0543

Câteva impresii formate de Vodafone Smart Tab III 10 la un prim hands-on:

– Android 4.2.2 Jelly Bean fără vreo interfață grafică din partea Lenovo sau Vodafone. Pe de altă parte veți da de seria de aplicații pe care operatorul telecom le promovează pe plan local. Mare parte din ele se dovedesc utile: Transport Urban, Cinemagia, Auto.ro etc.

– tabletă ușoară, subțire, plastic ieftin pe spate;

– display care la prima vedere a impresionat în mod pozitiv, nu reflectă spațiul ambiant în mod deranjant, culori plăcute;

– hardware puternic, fără lag / întârziere în meniu și browsing decent.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.