Tablete

Alături de Vodafone Smart Tab III 10 by Lenovo a fost prezentă și versiunea similară pe 7 inch. Denumirea completă: Vodafone Smart Tab III 7. Ambele tablete sunt produse de către Vodafone în parteneriat cu Lenovo.

Câteva specificații pentru Vodafone Smart Tab III 7:

IMG_0556

– display de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli;

– procesor Mediatek MT8389 quad-core la 1.2 GHz,  1 GB RAM, 16 GB și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze de până la 42.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB și jack de 3.5 mm;

– 5 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 3500 mAh.

Interesant este că Vodafone Smart Tab III 7 este printre puținele tablete la care se înlătură capacul baterie spre a avea acces la sloturile pentru cartela SIM și pentru accesul la slotul pentru microSD de până la 32 GB. Bateria este prinsă în șuruburi.

IMG_0561

Era un demo la Vodafone Experience Store și de aceea cred că nu avea aplicațiile pe care Vodafone le promovează în țara noastră, ca pe Smart Tab III 10. Rulează Android-ul nativ și am înțeles că a fost promis update în viitor la 4.4 KitKat.

Nu se cunosc prețurile pe plan local pentru Smart Tab III 7, atât la liber cât și cu semnarea unui contract. S-a făcut mențiunea că va debuta în viitorul apropiat.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.