Smartphone

Vodafone Smart Ultra 6 a fost listat în magazinul online al operatorului telecom. Din păcate apare cu mențiunea că stocul a fost epuizat, dar sunt sigur că este un phablet pe care-l veți tot vedea promovat în perioada următoare și stocurile se vor dovedi suficiente. 

Vodafone Smart Ultra 6 = ZTE Blade S6 Plus cu display FHD în loc de HD cât are modelul nebranduit = iPhone 6 Plus cu Android / mă refer strict pe partea de design.

Vodafone Smart Ultra 6 = 189 euro fără semnarea unui contract = 847 lei. Costă 1 euro cu RED 25 pe doi ani de zile. RED 25 = 25 euro pe lună, nelimitat la minute și SMS-uri în orice rețea, 300 MB în roaming, 100 minute sau SMS-uri în roaming, 300 de minute internaționale pe mobil, 2 GB trafic de date la viteze de până la 150 Mbps, HBO Go și Zonga pe doi ani.

Specificații Vodafone Smart Ultra 6:

– display de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 615 de tip octa-core pe ARM Cortex-A53 ce urcă până la 1.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 5.0 Lollipop;

– 4G / LTE, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 13 Megapixeli, autofocus, LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli;

– baterie de 3000 mAh, 151 gr. și 8.35 mm grosime.

Am cerut o unitate de review la Vodafone România și aștept un răspuns din partea lor cu maxim interes.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.