Arhiva-Windows 8

Cei de la PCWorld.com au anunţat că versiunea comercială a noului Windows 8 va fi disponibilă din luna octombrie a acestui an.

Janelle Poole (director PR pentru sistemul de operare Windows) a declarat că Microsoft încearcă să păstreze acelaşi interval de 3 ani pentru înnoirea sistemului de operare, respectat încă de pe vremea lui Windows Vista. Chiar dacă oficialii Microsoft pronunţă tot mai des cuvântul octombrie, disponibilitatea Windows 8 în aceasta lună nu este deloc garantată, fiind nevoie de timp pentru a aduce versiunea finală către marii integratori şi rafturile magazinelor.

Steve Ballmer, CEO-ul companiei a anunţat că sistemul de operare Windows 8 în varianta beta va fi accesibilă publicului spre sfârşitul lunii viitoare şi că orice PC care rulează Windows 7 va putea face upgrade la Windows 8.

Sursa: PCWorld.com

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.