Smartphone

Vonino Zun XO este un telefon cu conectivitate 4G, dual-sim, procesor MediaTek octa-core, 2 GB RAM și preț, ce puțin aparent, de best-buy.

Specificații încorporate de Vonino Zun XO:

  • display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;
  • procesor MediaTek octa-core la 1300 MHz pe ARM Cortex-A53, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 32 GB;
  • Android 5.1 Lollipop;
  • dual-sim, 4G cu viteze de până la 150 Mbps în download, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;
  • 13 Megapixeli, autofocus, LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • baterie de 2150 mAh, 129 gr. și 7.9 mm grosime.

Preț Vonino Zun Xo – 599 lei, 850 lei la eMAG.

Peisajul este stricat de bateria minionă și când spun minionă mă refer strict la capacitatea sa în mAh. Ar oferi până la maxim 4 ore în convorbirile de voce.

M-aș aventura să spun că la 850 lei nu ar face cine știe ce vânzări, la 599 lei s-ar putea să fie atractiv, dar neapărat să puneți în coș și o baterie externă. Ar fi o mișcare bună din partea Vonino ca pentru Zun XO să vândă separat un acumulator mai mare și un capac dedicat. S-ar găsi destule persoane interesate.

Galerie de imagini cu Vonino Zun XO:

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.