Hardware

Unul dintre cele mai noi TV Box-uri chinezeşti este Vorke Z7. Chiar dacă vorbim de un device cu preţ mediu, acesta vine la pachet cu un hardware foarte capabil, producătorul susţinând chiar că poate reda conţinut 6K.

Vorke Z7 dispune de un procesor AllWinner H6 de tip quad-core, 4 GB RAM LPDDR3, 64 GB spaţiu de stocare, Wi-Fi a/b/g/n/ac, bluetooth 4.1, 1 x port USB 2.0, 1 x port USB 3.0, HDTV, cititor de carduri, recunoaşte formatele H264 şi H265 şi utilizează ca sistem de operare Android TV 9.0 Pie ce poate fi updatat OTA.

Cei interesaţi pot achiziţiona acest TV Box pe geekbuying.com la un preţ promoţional de 39.99 dolari după aplicarea codului VORK27. Preţul este valabil până pe 17 mai pentru primele 200 de comenzi / zi.

Tot pe geekbuying.com mai găsiţi un TV Box interesant şi anume Beelink GT-King. Acesta este un device premium, unul cu performanţe de top. Preţul său este de 115.99 dolari după aplicarea codului FJKSUUMQ. Mai multe detalii pe site.

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.