Telefoane Mobile

Cred că este și categoria cea mai disputată. Smartphone-ul a devenit un gadget de tip all-in-one și se pune multă pasiune în a opta spre un anumite mode, brand etc. 

În 2016 pe primele trei poziții s-au situat Samsung GALAXY S7 Edge, Huawei P9 și Samsung GALAXY S7. Am selectat 20 de modele cu șanse de a prinde una dintre primele poziții, telefoane mobile din categoria premium, cu disponibilitate oficială în România. Am scos din listă, smartphone-urile cu șanse reduse, din categoriile mid-range sau low-cost. Îl alegem pe cel mai bun fără să ținem cont de raportul preț / specificații, pentru asta am putea face un top separat cu alte modele ce s-ar duela pentru o poziție fruntașă.

Ca să nu împart voturile ce s-ar duce spre un anumit exemplar, am inclus duete de terminale (pentru telefoanele mobile cu diferențe minime între ele).

Voturile sunt colectate până pe 24 decembrie.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.