Smartphone

Cred că este și categoria cea mai disputată. Smartphone-ul a devenit un gadget de tip all-in-one și se pune multă pasiune în a opta spre un anumite mode, brand etc. 

În 2016 pe primele trei poziții s-au situat Samsung GALAXY S7 Edge, Huawei P9 și Samsung GALAXY S7. Am selectat 20 de modele cu șanse de a prinde una dintre primele poziții, telefoane mobile din categoria premium, cu disponibilitate oficială în România. Am scos din listă, smartphone-urile cu șanse reduse, din categoriile mid-range sau low-cost. Îl alegem pe cel mai bun fără să ținem cont de raportul preț / specificații, pentru asta am putea face un top separat cu alte modele ce s-ar duela pentru o poziție fruntașă.

Ca să nu împart voturile ce s-ar duce spre un anumit exemplar, am inclus duete de terminale (pentru telefoanele mobile cu diferențe minime între ele).

Voturile sunt colectate până pe 24 decembrie.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.