Smartphone

O să avem o categorie distinctă în secțiunea Votul cititorilor pentru Cel mai bun smartphone din 2017. În această secțune aș vrea să țineți cont de gama întreagă a unui producător de telefoane mobile sau măcar de o privire de ansamblu asupra a ceea ce au oferit pe anul în curs. 

Puteți lua în calcul raportul preț / specificații, suportul software, cum rezolvă partea de garanție, promoțiile rulate de-a lungul anului etc. Sunt sigur că fiecare dintre voi are un favorit, chiar mai mulți. Îl alegeți pe cel mai bun în opinia voastră.

M-am oprit pe 15 branduri cu impact mai mare. Lista ar fi fost kilometrică și nu cred că mi-a scăpat vreo companie cu șanse reale în a prinde top 5. În 2016, Huawei și-a adjudecat prima poziție la mare distanță de Samsung, LG, Sony etc. Rămâne de văzut dacă-și vor păstra poziția și în 2017.

Chestionarul este deschis până pe 24 decembrie.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.