voucher airbnb telekom Diverse

Telekom a realizat un parteneriat prin care toți clienții de servicii mobile din cele 13 țări în care activează furnizorul de telefonie vor beneficia de un voucher Airbnb în valoare de 30 de euro.

Airbnb are o ofertă foarte variată de opţiuni de cazare, la diferite categorii de prețuri și în peste 34.000 de orașe din 190 de țări. Fie că este vorba despre un apartament pentru o noapte, de un castel pentru o săptămână sau de o vilă timp de o lună, această comunitate vă permite să listați, să descoperiți și să rezervați cazări unice în întreaga lume – online sau de pe telefonul mobil.

Pentru această primăvară, Telekom are o ofertă pentru toți clienții de servicii mobile care se înregistrează pe platforma Airbnb. Toți aceștia vor primi un voucher Airbnb în valoare de 30 de euro pe care îl pot folosi la următoarea călătorie.

Așa că dacă aveți de gând să călătoriți oriunde în lume și sunteți client Telekom de servicii mobile merită să aruncați o privire și către această ofertă promoțională. Până la urmă, 30 de euro, cât valorează acest voucher Airbnb, nu reprezintă o sumă de neglijat.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește ASUS Zenfone 8, realme GT, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.