gAuto

Dacă sunteţi pasionaţi de maşini, în acest weekend (24-25 iulie) se va organiza la Ciolpani, judeţul Ilfov, expoziţia auto SUV Fest 2021.

În realitate este mai mult decât o expoziţie auto, în cadrul acestui eveniment vor exista numeroase modalităţi de relaxare: zonă de food truckuri, muzică bună, traseu de biciclete, loc de joacă dedicat pentru copii şi (poate cel mai important aspect) sesiune întregi de test drive cu SUV-uri.

Veţi putea conduce pe circuitul TCS Racing Park numeroase modele, de la Audi Q5, Q7 sau Mercedes-Benz G350, până la Honda CR-V, Ford Kuga, Hyundai Tucson, Isuzu D-Max, Kia Sportage, Mazda CX-30, Nissan Juke, Suzuki Vitara sau Toyota Rav4.

Foarte important de menţionat este că accesul la târg este gratuit, parcarea este gratuită, iar pentru a face test drive trebuie să vă programaţi în prealabil pe suvfest.ro. Vor exista 3 circuite de testare cu grade de dificultate diferite, tocmai pentru a scoate ce este mai “rău” din maşini.

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.