Foto si Video

AXIS Q6078-E este cea mai nouă adiție pe segmentul de camere de supraveghere din portofoliul curent al AXIS Communications (lider global în echipamente video de rețea).

Sunt câteva elemente ce au fost scoase în evidență:

  • capacitatea de a înregistra materiale video la rezoluție 4K, zoom optic de până la…, 20x;
  • tehnologie zipstream cu suport pentru H.264 și H.265;
  • funcție de selectare prin click și urmărire + dispozitiv de orientare cu suprapuneri dinamice ale imaginilor ce ajută la orientarea rapidă în spațiu și urmărirea activă a obiectelor;
  • firmware semnat, boot securizat ce garantează securitatea firmware-ului, cip TPM (Trusted Platform Module) cu certificare FIPS 140-2 de nivel 2 pentru stocarea în siguranță a certificatelor și cheilor criptografice;
  • certificare IP66 . 67, NEMA 4K și IK10 (de aici rezultă rezistență la praf, ploaie, zăpadă și impact);
  • tehnologia Arctic Temperature Control ce garantează funcționarea la temperaturi cuprinse între – 40 grade Celsius și + 50 grade Celsius.

Presupun că vă gândiți și care este prețul pentru dispozitivul AXIS, asta m-am întrebat și eu, iar în comunicat nu se specifica nimic în acest sens. Am făcut un mic research pe Google și am găsit camera la 3199 dolari / aprox. 13.400 lei. Am văzut o generație mai veche și în țara noastră, pe la 11.000 de lei. Mă aștept să fie în jur de 15.000 de lei sau ceva de genul.

Plătești pentru una dintre cele mai performante camere de supraveghere din piață.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.