Tablete

Compania Wikipad a anunţat că va lansa cât de curând o tabletă  mai puternică decât Google Nexus 7 ce va fi creată special pentru jocuri. Tableta va purta numele companiei, Wikipad.

Din sursele celor de la venturebeat.com, tableta va dispune de un display de 10.1 inch IPS 16:10 cu o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, va avea o grosime de 8,6 mm şi va fi cu 40 de grame mai uşoară decât iPad 2, urmând să cântărească aproximativ 560 de grame. Procesorul tabletei va fi unul quad-core nVidia Tegra 3 T30 tactat la 1,4 GHz, memoria RAM va fi de 1 GB, memoria internă de 16 GB, iar bateria se zvoneşte că va rezista până la 6 ore în condiţiile cele mai vitrege (adică în cazul rulării de jocuri în mod continuu). Tableta va mai dispune de o cameră foto de 8 megapixeli şi una secundară de 2 megapixeli. Wikipad va rula încă de la început Android 4.1 Jelly Bean. Tableta va veni şi cu o consolă special creată pentru o adevărată experienţă a jocurilor.

Se pare că tableta va fi lansată pe piaţa în perioada sărbărilor de iarnă, iar preţul va fi mai mic decât cel al principalului său rival, Google Nexus 7. Ce spuneţi de această tabletă?