Software

Keysoff este un magazin online chinezesc ce vinde cd-key-uri de Windows, Office etc. Nu merg mai departe, știți povestea ce circulă de câteva zeci de articole.

Prețul este cel mai bun de până acum.

Prin codul SKK45 se obține o reducere de 45%, iar prețul ajunge la:

7.90 euro = aprox. 38.50 lei.

Știu că probabil sunt oferte și mai bun pe eBay etc. Doar că atunci când cumperi de la un magazin online ai parte de un feedback în caz de probleme cu cd-key-ul, ai unde să ceri altul etc.

Alte oferte pregătite de magazinul online chinezesc, prin codul SKK58 se obține o reducere de 58%, iar dacă este ales Cwalletco ca metodă de plată se adaugă alți 3% (nu știu nimic de această metodă de plată, recomand PayPal pentru un plus de siguranță).

Au o mulțime de oferte și pentru suita online – Office 365 prin codul SKK55:

Orice problema legată de achizițiile făcute pe keysoff se rezolvă prin trimiterea unui mail pe adresa service at keysoff.com.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.