Software

În vara lui 2021 Microsoft a lansat oficial Windows 11, un upgrade absolut normal pentru un Windows 10 destul de apreciat de utilizatori şi nu numai.

În Windows 11 designul și experiența de utilizare au fost simplificate, noua versiune având un aspect modern, proaspăt, ordonat și atractiv. De la noul buton de Start și taskbar până la fiecare sunet, font și iconiță, totul a fost gândit astfel încât să ofere sentimentul de control. În această variantă de Windows au fost introduse Snap Layouts, Snap Groups și Desktops, instrumente care ușurează munca și sporesc capacitatea de a efectua mai multe sarcini simultan, prioritizând lucrurile importante.

Şi totuşi, chiar dacă nu au trecut nici doi ani de la prezentarea oficială a Windows 11, Microsoft pregăteşte o nouă versiune – Windows 12. Se pare că aceasta va fi lansată undeva spre sfârşitului lui 2024, iar surse din industrie susţin că următoarea generaţie a celui mai utilizat sistem de operare pe PC va solicita un minimum de 8 GB RAM.

În rest vor rămâne cam aceleaşi cerinţe de sistem, inclusiv Trusted Platform Module (TPM) 2.0. Dacă vă interesează care sunt actualele cerinţe de sistem, aici găsiţi toate informaţiile necesare.

Sursa: deskmodder.de