Aveam impresia că licenţele de Windows 7 sunt scumpe dar în ultimul newsletter al celor de la eMag am dat de acest Windows 7 Home Premium ce costă 449 leişi vine cadou cu un mouse Microsoft a cărui valoare era de 55 lei.
Eu zic că este un preţ decent pentru acest soft extrem de apreciat. Poate că multe persoane s-au speriat de Vista şi Windows 7 li s-a părut superok. Şi XP-ul îşi face treaba dar la un moment dat trebuie să schimbi şi mai ales că Windows 7 are un mod de operare botezat chiar XP Mode.
În curând îmi iau şi eu una. :)
Pentru mare parte dintre români s-ar putea ca şi 449 lei să fie prea mult. Sunt o groază de angajaţi, mai ales cei din sectorul bugetar, pentru care suma amintită este retribuţia pe o lună.

Update: Versiunea Home Premium nu vine cu XP Mode iar detalii găsiţi aici

Categorii: arhiva-windows-7

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.