Arhiva-Windows 8

Imagini de la conferința Buid de săptămâna trecută au lăsat să se observe că în noua interfață Metro există o pictogramă care indică apelurile pierdute.

Am putea să inițiem apeluri de pe Windows 8 tranformând astfel tabletele și laptopurile în telefoane gigantice? Depinde totuși ce serviciu va fi utilizat. Dacă este vorba de un VOIP sau de o notificare Windows Live rămâne să aflăm. Totuși este bine să nu uităm că Microsoft a achiziționat recent Skype. O posibilă integrare a Skype în noul Metro-style este cât se poate de așteptată.

Totuși se pare că noul OS va facilita apelurile telefonice în rețeaua celulară. O altă imagine scăpată la o prezentare a sistemului  indică un număr celular și posibilitatea de apel. Iată imaginea:

Mai mult decât atât  Rafael Rivera care a analizat configurația unor tablete Samsung prezentate la BUILD a descoperit că că acestea sunt prevăzute cu un locaș pentru wireless, GPS și compatibiliate 3G care inlcude și capacitatea de a telefona. Este notabil de asemenea suportul pentru radio quad-band 2G și peta-band 3G. Iată dispozitivul:

sursa: istartedsomething.com