Recomandari

Datorită unei noi tehnologii implementate de Microsoft, noul sistem de operare Windows va putea fi pornit în doar câteva secunde. Aceasta este o îmbunătățire uimitoare având în vedere performanțele anterioare ale Windows.

Conform blogului MSDN’s Building Windows 8 noul system de la Microsoft va fi foarte mult îmbunătățit în ceea ce privește rapiditatea la pornire.  Aceasta va fi posibil datorită faptului că butonul de Shut down al Windows 8 nu va mai închide sesiunea utilizatorului și procesul kernel precum în la oprirea tradițională. Noul Windows va crea la oprire un fișier hiber (hiberfile) care este mult mai mic decât cel folosit la hibernare.

 În clipul video atașat veți putea observa cum, chiar și fără baterie, acest fișier este stocat fiind oricând gata să pornească sistemul extrem de rapid. De asemenea diagrama de mai jos arată eficiența noului Shut Down.

sursa: engadget.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.