Arhiva-Windows 8

Windows 8 se pregătește de lansarea oficială. Au fost câteva etape până acum: Developer Preview și Consumer Preview. Versiunea lansată de astăzi ar trebui să se apropie mai mult de ce vom vedea la lansarea oficială pronosticată a avea loc în toamna lui 2012. 

O să-l instalez și voi reveni cu impresiile formate de Windows 8 Release Preview. Mă aștept să văd un magazin de aplicații mai populat, o funcționare mai bună a aplicațiilor de tip metro printre care și browser IE integrat. Am înțeles că acum ar avea suport și pentru flash. Să vedem dacă mai este la fel de rapid. Ei au făcut o treabă bună cu Internet Explorer pe telefoanele mobile cu Windows Phone.

Windows 8 Release Preview

Să vedem ce se promite la nivel oficial:

– aplicațiile foto, people și de mail vor funcționa mai bine;

– un grad de personalizare mai mare pentru ecranul de start;

– suport pentru mai multe monitoare la un nivel mai ridicat;

– navigarea și descărcarea aplicațiilor din Windows Store se face mai facil;

– funcții noi pentru siguranța familiei, securitate, confidențialitate în ce privește navigarea pe web;

– suport mai bun pentru touch în Internet Explorer 10, funcția flip ahead care permite printr-un singur gest să treci la o nouă pagină web, Adobe Flash Player;

– aplicații noi: Bing, Travel, News, Sports.

Din 2 iunie 2012 se lansează Windows Upgrade Offer prin care în 131 de țări – printre care și țara noastră- se oferă posibilitatea de cumpăra device-uri noi cu Windows 7, se promite trecerea automată la Windows 8 când devine disponibil pentru 14.99 euro.

Și un clip video de promovare în care se pune mult accent pe ideea de device hibrid și mai ales pe touch:

Sursa: Microsoft.com

 

Categorii: arhiva-windows-8
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.