Diverse

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, dar şi cel mai mare transportator aerian din România, a anunţat că începând cu data de 1 mai va impune măsuri adiţionale de igienă:

  • echipajul şi pasagerii vor fi obligaţi să poarte măşti pe tot parcursul zborurilor;
  • fiecare pasager va primi serveţele de igienizare;
  • vor fi eliminate revistele de la bordul aeronavelor;
  • plata contactless pentru achiziţiile făcute la bordul aeronavelor;
  • pe zborurile unde gradul de încărcare va permite, se va practica şi distanţarea între pasageri.

În plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să facă check-in-ul online, să cumpere diversele servicii oferite de companie cu plată online, să respecte distanţarea fizică în timpul îmbarcării şi al debarcării etc.

„Sănătatea şi binele pasagerilor şi a echipajului au fost întotdeauna de o importanţă maximă pentru Wizz Air. Pe măsură ce primim din ce în ce mai mulţi pasageri pe zborurile noastre şi extindem operaţiunile noastre, măsurile de protecţie pe care le implementăm vor asigura cele mai bune condiţii sanitare posibile. Încurajăm clienţii să vizioneze noul nostru videoclip pentru mai multe detalii despre noile măsuri de securitate şi sănătate. Credem că noul protocol de sănătate al Wizz Air îi va ajuta pe pasageri să se simtă mai liniştiţi atunci când călătoresc cu noi, în timp ce noi continuăm să răspundem nevoilor clienţilor noştri, acum cu măsuri de igienă îmbunătăţite”, a declarat József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Sursa: businessmagazin.ro

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.