Smartphone

În ultimele zile din 2021 cei de la Xiaomi au lansat seria de smartphone-uri Xiaomi 12. Aceasta este formată în prezent din trei modele: Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 şi Xiaomi 12X. Primul este flagship-ul veritabil, al doilea este flagship-ul accesibil, iar al treilea este un upper mid-range interesant.

Cele mai noi surse ne dezvăluie că producătorul chinez pregăteşte un nou membru al seriei, cel mai ieftin dintre toţi – Xiaomi 12 Lite. Ironia face că acest telefon este “lite” doar la nivel de specificaţii, în realitate dimensiunile sale urmând a fi unele destul de generoase:

Xiaomi 12 Lite este cunoscut intern drept L9 taoyao, iar din informaţiile actuale aflăm că va dispune de un display OLED de 6.55 inci cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 120Hz, scanner de amprente integrat în ecran, procesor octa-core cu conectivitate 5G din seria Qualcomm Snapdragon 7xx (probabil 778G+) şi o cameră foto triplă cu senzor principal Samsung ISOCELL GW3 de 64 Megapixeli (fără OIS).

La prima vedere specificaţiile ne duc cu gândul către Xiaomi Civi şi nu mare ne-ar fi mirarea ca Xiaomi 12 Lite să fie o reinterpretare globală a acestuia.

Xiaomi 12 Lite ar urma să fie anunţat oficial luna viitoare.

Sursa: xiaomiui.net

Categorii: xiaomi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.