Xiaomi 12T Pro este unul dintre cele mai noi smartphone-uri lansate de către compania chineză. Unul dintre elementele pentru care Xiaomi îl recomandă pe 12T Pro este dat de capacitățile sale la nivel foto și video.

Au colaborat cu regizorul Tudor Giurgiu pentru o serie de trei scurtmetraje în care senzorul de 200 Megapixeli a fost pus la lucru.

Primul clip îl găsiți aici:

Prezintă o zi obișnuită din viața unei actrițe interpretată de Olimpia Melinte.

Declarațiile oficiale:

Este o poveste în stil cinematic, care putea fi spusă de oricine, nu doar de o echipă de profesioniști. Orice moment pe care îl trăim se poate transforma într-un mega moment, atunci când știm să ne bucurăm de el. Xiaomi 12T Pro a fost instrumentul care ne-a ajutat și poate ajuta pe oricine să surprindă și să redea aceste clipe unice care se transformă în pagini din viețile noastre, în amintiri frumoase. Sistemul imagistic de 200 MP este de-a dreptul impresionant. Calitatea detaliilor, chiar și în condiții dificile de filmare, atunci când subiectul este în mișcare sau când lumina este redusă, a fost una excelentă”, spune Tudor Giurgiu, coordonatorul echipei care s-a ocupat de realizarea scurtmetrajelor.

Prin mesajul acestei campanii – #MakeMomentsMega, ne dorim să-i inspirăm pe oameni să se bucure mai mult de prezent, de acele momente cu prietenii, familia, colegii sau chiar cu sine. Ritmul alert al vieții ne face, uneori, să grăbim aceste momente, pe care ajungem să le considerăm obișnuite; însă, ele pot deveni mega-momente, încărcate de emoție. Este nevoie să le oferim doar puțin timp și spațiu să se întâmple. Exact tipul acesta de momente au fost surprinse în cele trei scurt-metraje realizate cu ajutorul echipei lui Tudor Giurgiu.

De asemenea, #MakeMomentsMega nu reprezintă doar un concept, ci angajamentul Xiaomi de a pune la dispoziția utilizatorilor sisteme imagistice flagship. Smartphone-ul Xiaomi 12T Pro livrează imagini de o claritate înaltă, fotografii de noapte excelente și o focalizare rapidă, datorită sistemului imagistic pro de 200 MP, asistat de un hardware inovator și algoritmii AI avansați. Ne bucurăm că am reușit să aducem în fața utilizatorilor din România un nou produs flagship, cu ajutorul căruia pot surprinde mega-momentele din viața lor, la o calitate foarte bună, fiind cu atât mai memorabile”, adaugă Gina Gavriliu, Marketing Manager Xiaomi România.

Cred că în fiecare dintre noi există o latură artistică ce poate fi scoasă la lumină. Având această înclinație prin folosirea rețelelor de socializare, în special Instagram, suntem mereu concentrați să găsim locuri uimitoare de fotografiat. Tocmai pentru că suntem acești amatori de frumos, viziunea se schimbă acum către surprinderea momentelor cu însemnătate din viața noastră, cele trăite cu intensitate. Și nu mă refer la toate momentele, ci la ACELE MOMENTE, la Mega Momente.

Prin tehnologia pe care Xiaomi o pune la dispoziție, suntem acum mult mai aproape de a surprinde ceea ce vedem cu sufletul și ceea ce rezonează cu ce simțim, cu ce suntem, cu ce trăim. #MakeMomentsMega nu înseamnă să transformi orice moment într-un mega moment, ci să fii mai conștient de ceea ce se întâmplă în jurul tău și să îl surprinzi fix așa cum îl vezi, cu toate detaliile și trăirile.”, completează Adrian Ștefănescu, Digital Manager Xiaomi România.

Urmează alte 2 scurtmetraje filmate cu Xiaomi 12T Pro. Camera principală are un senzor wide de 200 Megapixeli cu f/1.7, PDAF și OIS, un senzor ultrawide de 8 Megapixeli cu f/2.2 și unghi de 120 grade și macro de 2 Megapixeli cu f/2.4. Are dublu-LED flash și filmează 8K cu 24 fps sau 4K cu până la 60 fps.

Am testat Xiaomi 12T pe aici. Sunt sigur că 12T Pro se descurcă și mai bine.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.