Accesorii inteligente

După ce am prezentat smartphone-ul Xiaomi Redmi K60 Ultra şi tableta Xiaomi Pad 6 Max, a venit rândul şi purtabilului Xiaomi Band 8 Pro. La prima vedere ai spune că este un smartwatch de buget, însă toţi ştim că vorbim despre o brăţară inteligentă, una ce duce mai departe istoricul seriei Xiaomi Band.

Noua brăţară vine cu un ecran AMOLED de 1.74 inci cu rezoluţie de 336 x 480 pixeli, rată de refresh la 60Hz, 16.7 milioane de culori, funcţia Always On Display şi luminozitate de până la 600 nits, suport pentru GPS, GLONASS, Galileo, Beidou şi QZSS şi senzor de lumină ambientală ce susţine funcţia de luminozitate automată.

Brăţara ştie să măsoare ritmul cardiac, gradul de oxigenare al sângelui (include alertă în caz că saturaţia scade sub 90%), ciclurile de somn, cât şi calitatea respiraţiei din timpul somnului. Utilizatorul va putea să îşi ţină anumite evidenţe pentru stres, ciclul menstrual, sănătate şi activitate fizică (există 150 moduri de sport şi 4 moduri profesioniste de sport).

Xiaomi Smart Band 8 Pro include o baterie de 289 mAh ce se încarcă complet în 80 de minute şi promite o autonomie de până la 14 zile, bluetooth 5.3 şi este rezistentă la scufundări (dispune de certificare 5 ATM). Brăţara are o ofertă bogată de peste 100 de feţe de ceas şi dispune în standard de conectivitate NFC.

Device-ul este compatibil cu dispozitive ce rulează minim Android 6.0 sau iOS 12 şi poate fi achiziţionat la următoarele preţuri, valabile în China:

  • cu curea TPU (silicon) – 54 dolari;
  • cu curea din piele – 68 dolari;
  • restul tipurilor de curea se pot achiziţiona separat la preţuri ce pornesc de la 6 dolari.

Sursa: fonearena.com