Smartphone

The Walt Disney Company a fost fondată oficial pe 16 decembrie 1923, astfel că anul acesta compania împlineşte 100 de ani de existenţă.

Pentru a sărbători acest eveniment, Xiaomi în parteneriat cu compania americană va lansa o ediţie specială a smartphone-ului Xiaomi Civi 3, una despre care aflăm că s-ar putea numi Xiaomi Civi Disney 100th Anniversary Special Edition. Mai multe detalii nu cunoaştem, foarte probabil acest model aniversar urmând a fi prezentat prin toamna acestui an.

Cât despre Xiaomi Civi 3, acesta a primit recent certificare 3C în China, cea care ne spune că device-ul va beneficia de o baterie de 4500 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă a bateriei la 67W. Alte surse ne indică faptul că Xiaomi Civi 3 va veni cu un ecran curbat OLED cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 120Hz, cameră frontală duală tip pilulă 2 x 32 Megapixeli cu senzori Samsung S5KGD2, procesor octa-core MediaTek Dimensity 8200 realizat pe 4nm, GPU Mali-G610 MC6 cu suport ray tracing prin API-ul Vulkan şi o cameră foto triplă cu senzor wide Sony IMX800 cu OIS.

În general seria Civi ajunge pe canal oficial şi în Europa sub altă denumire comercială.

Sursa: gizchina.com