Hardware

După smartphone-urile Xiaomi 13, 13 Pro, 13 Lite, ceasul Xiaomi Watch S1 Pro şi căştile Xiaomi Buds 4 Pro, producătorul chinez a închis seria lansărilor din deschiderea MWC Barcelona 2023 cu trotineta electrică Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra.

Fiind prima trotinetă electrică Xiaomi cu sistem dublu de suspensie, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra oferă călătorii incredibil de confortabile și sigure, chiar și în condiții de teren accidentat. Înălțarea șasiului și sistemul avansat de suspensii duale le vor asigura utilizatorilor o vizibilitate mai bună și mai multă stabilitate, indiferent de drumurile pe care se deplasează. Pentru a reduce riscul penelor de cauciuc, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra este echipat cu anvelope mai mari, rezistente la perforare și auto-etanșe, Xiaomi DuraGel Tires, călătoriile devenind astfel mai sigure.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra aduce și upgrade-uri impresionante, deoarece poate atinge viteze de până la 25km/h și poate urca fără probleme pante cu o înclinație de până la 25%. Puterea maximă impresionantă a motorului de 940W și bateria rezistentă le oferă utilizatorilor posibilitatea de a călători până la 70km13 fără griji. Noul mod S+ accelerează surprinzător de rapid și oferă un plus de adrenalină.

Cu un corp de aluminiu ușor și rezistent la coroziune, noua trotinetă electrică suportă o greutate maximă de până la 120 kg. Dimensiunea punții de 880cm și mânerele cu grip de 490 mm completează design-ul și experiențele unor călătorii confortabile și sigure. Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra are și certificare IP55.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra va avea un cost de achiziţie în România de 4999 lei.