Diverse

Xiaomi îşi dezvoltă gama de produse smart, iar dacă în urmă cu câteva zile vă scriam despre o umbrelă Xiaomi, astăzi vom povesti puţin despre o maşină de spălat portabilă cu un strop de inteligenţă.

Maşina a fost realizată în parteneriat cu MINIJ (un producători de mini maşini de spălat şi frigidere), cântăreşte 34 de kg şi are dimensiuni reduse: înălţime de 63 cm, lăţime de 41.5 cm şi lungime de 50 cm. Capacitatea de spălare este de doar 2.8 kg, este foarte eficientă din punct de vedere al consumului de energie, iar uşa are un diametru de 38 cm.

Maşina de spălat Xiaomi dispune de un program de spălare la 95 ℃, temperatură la care se asigură un procent de 99.99% sterilizare a hainelor. De asemenea există şi o aplicaţie de mobil prin intermediul căreia se pot accesa până la 14 tipuri de spălare. Preţul acestei “jucării” va fi în China de aproximativ 226 dolari.

xiaomi 2

Sursa: gizmochina.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.