Accesorii inteligente

Xiaomi este producătorul chinez cu cea mai activă expansiune la capitolul diversitate, iar cel mai nou gadget al său este un scuter electric. În China acesta va fi comercializat sub numele Mi Mijia Electric Scooter şi oferă utilizatorilor o autonomie de până la 30 de km (calculul este făcut pentru o persoană de 75 kg).

Scuterul este construit din aluminiu, are o greutate de 12.5 kg şi atinge o viteză maxima de 25 km / h. Mi Mijia Electric Scooter are cele două roţi echipate cu tehnologia E-ABS (electronic anti-lock braking system) ce împiedică blocarea completă a roţii la frânare şi sistem de frânare pe disc ce opreşte scuterul în maxim 4 m.

mi-mijia-electric-scooter-4

Gadget-ul conţine acumulatori LG despre care utilizatorul primeşte informaţii în timp real atât în bord prin intermediul unor LED-uri, cât şi pe aplicaţia de smartphone dedicată. În aceasta mai apar detalii legate de distanţa parcursă, viteza medie sau câţi km mai are de parcurs.

Mi Mijia Electric Scooter va putea fi achiziţionat în China din 15 decembrie la preţul de aproximativ 290 dolari.

mi-mijia-electric-scooter

Sursa: gizmochina.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.