Smartphone

Am tot scris anul trecut pe gadget.ro despre smartphone-ul Xiaomi M2, un model de top la un preţ cu mult mai mic decât cel al smartphone-urilor din aceeaşi categorie, dar realizate de companii mult mai cunoscute precum Samsung, HTC, LG sau Sony.

Iată că această firmă cu puternic iz de “Made in China” se pregăteşte să lanseze oficial smartphone-ul Xiaomi M3. Acesta va fi unul pur şi simplu fenomenal (afirmă sursele) şi se va încadra în zona high-end a acestui domeniu al telefonelor inteligente. Mai exact, terminalul va dispune de un display de 5 inch cu rezoluţie FullHD, 3 GB de RAM, procesor Nvidia Tegra 4 (se spune că va fi primul smartphone cu acest tip de procesor lansat acum câteva zile la CES), cameră foto de 12 megapixeli, tehnologia LTE, va rula Android 4.2 Jelly Bean, iar preţul de achiziţie recomandat de producător se va apropia de valoarea a doar 320 de dolari (wow !!!). În plus şi design-ul noului model este mult schimbat, fiind mult mai dreptunghiular (recunosc, seamănă destul de mult cu iPhone 5).

Momentan aceste informaţii se află în stadiul de zvonuri şi nu ştim cu siguranţă dacă aceste poze sunt reale sau simple concepte realizate de un designer. Oricum ar fi, noul Xiomi M3 se anunţă a fi un smartphone foarte bun. Din păcate,  în România nu vom vedea niciodată acest smartphone importat pe o cale oficială.

xiaomi_m3_4

xiaomi_m3_1

xiaomi_m3_2

xiaomi_m3_3

 Sursa: gizchina.com