Software

Dacă deţineţi un smartphone Xiaomi Mi 10 Lite 5G trebuie să aflaţi că Xiaomi a dat drumul la actualizarea către MIUI 12 bazat pe Android 11. Update-ul este disponibil deja în mai multe ţări din Europa şi urmează să ajungă treptat în următoarele zile către toţi utilizatorii.

Actualizarea vine cu firmware-ul MIUI 12 V12.1.2.0.RJIEUXM, necesită un spaţiu de 2.8 GB şi aduce update-ul de securitate la octombrie 2020.

Care sunt principalele noutăți integrate în MIUI 12 dezvoltat pe Android 11?

  • Gestionare a conversațiilor îmbunătățită (în sensul în care aplicațiile de mesagerie pot fi controlate din bara de notificări, trimiți mesajele direct din această zonă. Pot fi și organizate în funcție de prioritate (mesajele setate drept prioritar apar pe ecranul de start și când este blocat sau când este activat DND-ul);
  • Mesaje de tip pop-up (ajung deasupra altor aplicații și le poți deschide / intri în aplicația respectivă, le închizi direct. S-ar putea să fie scenarii în care sunt utile, altele în care deranjează. Până la urmă, fiecare setează după cum consideră);
  • Smartphone = portofel digital și seif pentru parole de acces. Teoretic, trecerea de la un dispozitiv la altul și folosirea Android Auto în mod wireless ar trebui să fie mai ușoară ca înainte. Există și opțiune de a activa o secțiune Smart Home (control al dispozitivelor compatibile din casă).

Mai multe detalii despre MIUI 12 găsiţi în acest articol.

Sursa: gsmarena.com