Smartphone

Primul trimestru al fiecărui an este foarte interesant, mai ales lunile februarie şi martie, perioadă în care majoritatea producătorilor îşi lansează cele mai importante smartphone-uri, în special cele din zona flagship, device-uri cu care vor ataca piaţa în restul anului.

Xiaomi pregăteşte lansarea seriei Xiaomi Mi 10, una care ne pregăteşte destul de multe suprize. Încă de la început vor exista două modele: Xiaomi Mi 10 (standard) şi Xiaomi Mi 10 Pro (top).

Dacă despre Xiaomi Mi 10 ştim deja că va veni cu o încărcare rapidă la 30W, versiunea Xiaomi Mi 10 Pro ar urma să fie echipată cu o tehnologie de încărcare rapidă la 66W. Aceasta ar deveni astfel cea mai rapidă modalitate de încărcare a unei baterii de smartphone, undeva la 35 de minute de la 0 la 100%  (probabil pentru un acumulator de 5000 mAh). În acest moment cea mai rapidă încărcare este oferit de Oppo Reno Ace la 65W cu o performanţă de 28 de minute de la 0 la 100% pentru o baterie de 4000 mAh.

Xiaomi pregăteşte şi încărcare wireless la 50W, însă primele device-uri cu această tehnologie le vom vedea după jumătatea anului viitor.

Sursa: gsmarena.com