Smartphone

Xiaomi Mi A1 este unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile cu preț în jurul a 1000 – 1100 lei. Ajunge pe canal oficial și în țara noastră, epatează în ce privește raportul preț / specificații și face parte din programul Android One. 

În Indonezia a fost prezentată o ediție specială, pe roșu. Momentan, doar în țara respectivă. Totuși, cred că în funcție de feedback-ul primit vor extinde această ediție specială și spre o variantă globală. Mai ales că Xiaomi Mi 5x a primit și el această variantă coloristică, fără limitări legate de o anumită țară.

Versiunea roșie de Xiaomi Mi A1 are spatele și lateralele în roșu, marginile ecranului sunt pe negru. Putem spune că avem o combinație de negru + roșu mai pregnant.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.