Smartphone

Veste bună pentru cei ce-l folosesc pe Huawei Mate 10 Pro în Digi Mobil, de astăzi primește actualizarea software ce-i permite activarea serviciilor VoLTE și VoWiFi în rețeaua de telecomunicații amintită. 

Huawei Mate 10 Pro este compatibil cu întreg spectrul 4G al RCS-RDS (TDD pe 2600 MHz în banda 38 și FDD pe 2100 MHz în banda 1). Telefonul oferă VoLTE pe ambele SIM-uri.

VoLTE reduce timpul de așteptare în efectuarea apelurilor (sub 2 secunde pentru un apel către un alt smartphone compatibil cu Voce 4G), calitate ridicată, iar în timpul apelurilor pot fi efectuate sesiuni de download și upload (telefonul nu-și pierde conexiunea de date).

VoWiFi ajută în spațiile cu semnal slab sau fără semnal al rețelei mobile. Funcționează fără probleme în rețeaua Digi Net Fiberlink și în hotspoturile publice Digi WiFi și depinde de furnizorul de internet în restul situațiilor (să nu filtreze traficul de date).

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.