Accesorii inteligente

Am testat Xiaomi Mi Band și o consider a fi una dintre cele mai bune brățări inteligente, mai ales raportat la prețul său de achiziție. 

Xiaomi nu bate pasul pe loc și pregătește lansarea lui Mi Band 1S ce adaugă un senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac. În rest, ai fix aceeași brățară. Din imaginea ajunsă pe web nu pot trage o altă concluzie. Mai avem de așteptat până la Mi Band-ul cu display.

Presupun că se va merge în continuare pe un preț de tip best-buy. Autonomia s-ar putea să fie ușor afectată, iar cele peste 30 de zile s-ar putea să devină amintire. Mai ales dacă utilizatorul folosește noul senzor în mod susținut.

Sursa: Cngdgt.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.