Retelistica

D-Link AC3200 Ultra a aterizat și în țara noastră, iar prețul practicat de eMAG se oprește la 1769 lei. Este clar că suntem pe tărâmul entuziaștilor. Apropo, termenul aterizat este mai corect ca niciodată luând în calcul și designul pe care acest router wi-fi îl are. 

D-Link îl promovează drept un router consumer, dar specificațiile sale îl fac potrivit mai degrabă pentru companiile mai mici.

D-Link AC3200 Ultra = rețea pe fir de 10 / 100 / 1000 Mbps, viteze adunate în Wi-Fi de până la 3200 Mbps (600 Mbps pe 2.4 GHz, 1.3 Gbps pe 5 GHz și 1.3 Gbps pe Wi-Fi ac și 5 GHz), 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 6 antene externe, Wi-Fi ac.

O noutate este dată de folosirea tehnologiei tri-band cu SmartConnect și ai trei benzi Wi-Fi la care să te conectezi.

Să încerc un răspuns la întrebarea din titlu. Cred că nu are rost să cumperi un router pentru acasă cu preț de peste 4 – 500 lei, în contextul în care ofertele la internetul fix sunt cantonate la un maxim teoretic de 1000 Mbps.

Tag-uri: D-LinkWi-Fi

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.