Accesorii inteligente

Se aşteaptă ca Xiaomi Mi Band 4 să ducă tradiţia mai departe şi să ofere cel mai bun raport calitate – preţ în segmentul brăţărilor inteligente.

Cel mai nou astfel de accesoriu de la Xiaomi este foarte aproape de lansare, veştile despre el înmulţindu-se de la săptămână la săptămână. Se pare că Xiaomi Mi Band 4 nu va aduce noutăţi de ordin estetic, imaginile apărute în presa asiatică confirmând un design asemănător modelului actual.

Brăţara va fi disponibilă în mai multe variante, cea standard urmând a integra un senzor de puls clasic, tehnologie bluetooth 5.0 Low Energy şi un ecran OLED de 1 inci. Se zvoneşte că vor mai exista şi versiuni cu conectivitate NFC şi senzor EKG, însă nicio dovadă concretă până în acest moment.

Probabil vom mai avea o baterie mai mare pentru un plus de autonomie, ceva rezistenţă la apă şi praf şi un preţ la fel de competitiv (estimez unul de plecare de maxim 30 de dolari).

Sursa: droidshout.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.