Accesorii inteligente

Xiaomi a lansat o bicicletă de fitness interesantă, una ce te poate motiva suplimentar comparativ cu un model standard. Dacă în mod normal îţi propui să parcurgi un anumit număr de kilometri sau să consumi o anumită cantitate de calorii, cu Xiaomi Mi Home Dynamic Bike îţi poţi propune să încarci telefonul (sau orice alt device) până la x% din baterie.

Xiaomi Mi Home Dynamic Bike este o bicicletă fitness ce poate genera electricitate prin pedalare. Device-ul dispune de o bobină duală care converteşte în electricitate energia generată la pedalare. Sigur că Xiaomi vrea să motiveze suplimentar utilizatorii, astfel că încărcarea cu energie a dispozitivelor poate fi făcută doar dacă se pedalează cu cel puţin 60 RPM.

Producătorul chinez a integrat atât posibilitatea de încărcare pe fir la o viteză maximă de 50W prin intermediul unui port USB-C, cât şi încărcarea wireless cu o viteză maximă de până la 20W.

Xiaomi Mi Home Dynamic Bike are un display LED care afişează mai multe informaţii esenţiale (printre care şi RPM-ul menţionat mai sus), cântăreşte 39.5 kilograme, ocupă 0.45 metri pătraţi (895 x 515 mm), are 32 de viteze, vine cu conectivitate NFC şi oferă suport pentru conexiunea cu aplicaţia Mi Home.

Bicicleta fitness poate fi comandată în China la un preţ de aproximativ 252 dolari, însă o eventuală disponibilitate globală este puţin probabilă.

Sursa: xiaomiplanets.com