Smartphone

Xiaomi Mi Max este un phablet lansat în luna mai a anului trecut ca fiind un telefon cu specificaţii mid-range, dar cu dimensiuni considerabile. Device-ul a fost bine primit de utilizatori şi chiar a avut vânzări bunicele în special în China şi ţările limitrofe.

Se pare că Xiaomi va lansa tot în luna mai o versiune nouă denumită Xiaomi Mi Max 2. Aceasta ar urma să păstreze display-ul de 6.44 inci cu rezoluţie FullHD, însă ar aduce câteva îmbunătăţiri semnificative la capitolul hardware: nelansatul procesor Qualcomm Snapdragon 660, 6 GB RAM, 128 GB spaţiu de stocare, baterie de 5000 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă şi MIUI bazat pe Android 7.0 Nougat.

Aceste specificaţii par a fi potrivite pentru o versiune de top, însă la cum ne-a obişnuit Xiaomi probabil vom vedea mai multe variante, iar cea de bază cred că va avea o memorie de 4 GB RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, restul elementelor componente rămând identice. Cu siguranţă în săptămânile următoare vom afla mai multe detalii despre phableta Xiaomi Mi Max 2.

Sursa: androidpure.com

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.