Smartphone

OnePlus a impresionat pe toată lumea cu display-ul utilizat pe OnePlus 7 Pro, unul cu o rată de refresh de 90 Hz care se mişcă impecabil. Se pare că în viitorul foarte apropiat vom vedea din ce în ce mai multe smartphone-uri cu un astfel de ecran, iar primul care s-ar putea conforma noului trend ar putea fi Xiaomi Mi Mix 4.

Cele mai noi informaţii din China susţin că Xiaomi Mi Mix 4 va integra un ecran FullView cu rată de refresh de 90 Hz, o cameră frontală tip pop-up şi o tehnologie de încărcare pe fir de 40W. Nu ştim încă dacă Xiaomi Mi Mix 4 va beneficia şi de proaspăt lansata tehnologie de încărcare wireless Mi Charge Turbo la 30W, însă dacă Xiaomi Mi 9 Pro 5G va fi anunţat înaintea acestui model, avem toate şansele.

Despre Xiaomi Mi Mix 4 mai ştim că va fi primul telefon din lume cu un senzor foto de 108 Megapixeli (vorbim de Samsung ISOCELL Bright HMX, senzorul capabil să înregistreze clipuri video 6K la 30 fps). Ansamblul foto va mai include alţi doi senzori, unul de 16 Megapixeli ultra-wide şi un altul de 12 Megapixeli cu 5x zoom optic.

Pentru că vobim totuşi de un flagship, Xiaomi Mi Mix 4 se va respecta şi din punct de vedere hardware: procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus de tip octa-core, până la 12 GB RAM, până la 256 GB spaţiu de stocare, versiune cu conectivitate 5G, baterie de 4500 mAh şi MIUI 11 bazat pe Android 10.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: xiaomi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.