Software

Un oficial al producătorului chinez Xiaomi a anunţat că de săptămâna viitoare se vor stopa toate activităţile legate de MIUI bazat pe Android 4.4 KitKat şi că se vor demara procesele de lucru pentru MIUI bazat pe Android 6.0 Marshmallow.

Interesant este faptul că interfaţa MIUI nu va fi actualizată, update-ul conţinând noua versiune MIUI 7 cu Android 6.0 Marshmallow. Primele telefoane care vor trece la ultima versiune de Android vor fi Xiaomi Mi3, Mi4 şi Mi Note, însă în primă fază va fi lansată o versiune Beta ce va fi testată de un grup restrâns de utilizatori. După aceste teste, Xiaomi va lansa o versiune finală disponibilă tuturor utilizatorilor.

Din păcate acest proces va fi unul lung  şi de durată, de aceea estimez că o versiune stabilă va fi disponibilă cel mai devreme prin vara anului viitor.

Android-6.0-Marshmallow

Sursa: gizchina.com

Categorii: softwarexiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.