Diverse

Conform presei din China, Xiaomi ar dori să intre în rândul producătorilor auto. Se pare că aceștia sunt deja în pregătirea unui automobil ce s-ar putea numi ”Mistla”. Pentru producția acestei mașini, Xiaomi lucrează în colaborare cu o companie auto din China.

Xiaomi ”Mistla” ar fi un automobil ce se încadrează în așa-numita clasă super-mini (A0), din care fac parte modele precum Toyota Aygo sau Volkswagen UP.

Zvonurile au început atunci când oficiali din partea Tesla au vizitat sediul central Xiaomi din Beijing, dar nu există certitudinea că această întâlnire ar fi avut loc în vederea concretizării unui parteneriat pentru producerea de automobile.

Nu ar fi de mirare ca un gigant precum Xiaomi să dorească să intre în producția de mașini. Aceasta este o altă ramură într-o continuă dezvoltare în China, iar Xiaomi ar putea reuși aceeași performanță ca și cea din domeniul smartphone-urilor.

Pentru a avea succes, Xiaomi dorește să ofere un automobil cu același raport calitate/preț precum cel al produselor actuale. ”Mistla” ar urma să coste în jur de 6400 dolari, sumă ce nu este cea mai mică din China pentru o mașină, dar cu siguranță ar urma să ofere mai mult decât competitorii direcți.

Adăugând o latură amuzantă acestui articol, vă informez că nu am găsit detalii referitoare la procesorul încorporat, la cantitatea de memorie RAM oferită sau la versiunea de Android ce rulează pe Xiaomi ”Mistla”.

Sursa : Gizchina.com

Categorii: anunturi-diverse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.