Diverse

Am scris de-a lungul timpului de aplicația pentru iOS și Android a Auto.ro. Revin cu o actualizare dată de integrarea unui nou serviciu în aplicație. Cred că este cazul să fac o mică recapitulare în ce privește serviciile ce pot fi contractate prin Auto.ro:

– plată auto: amendă, rovinietă, RCA, parcare;

– cerere service – oferte de reparație a mașinii, revizie și ITP;

– alerte când expiră rovinieta, RCA-ul, ITP-ul, polița CASCO etc;

– peste 30.000 de benzinării, service-uri, spălătorii, vulcanizări, ATM-uri etc;

– peste 20.000 de anunțuri de mașini noi și second-hand.

Și acum prin 9695 se adaugă și asistența rutieră, posibilitatea de a contracta un card anual sau un card de vacanță pe o perioadă limitată, direct din aplicația Auto.ro.

Cardul 9695 se adresează posesorilor de autovehicule cu o vechime de până în 10 ani și o masă maxim autorizată de până la 3.5 tone, indiferent dacă sunt persoane fizice sau persoane juridice. Plata cardului se face prin introducerea datelor mașinii, prin card bancar sau SMS și dovada plății se primește pe mail. Cardul oferă acoperire în Europa + Turcia, inclusiv partea asiatică.

Mai jos vedeți ce oferă cardul 9695 în varianta Gold – 300 lei pe an:

card-Gold

Cred că este de mare ajutor în anumite situații și există variante pentru toate portofelele (30 lei pe 15 zile în varianta Standard, 50 lei pe 15 zile în varianta Silver, 130 lei pe an în ediția Bronze etc).

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.