Software

Xiaomi Pocophone F1 este cel mai ieftin smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 845, iar personal îmi place să numesc acest device drept flagship killerul din 2018.

Producătorul chinez a anunţat în urmă cu doar câteva ore disponibilitatea globală a update-ului către MIUI 10.2.2.0 ce aduce câteva noutăţi aşteptate de utilizatori:

  • înregistrare super slow motion cu 960 fps;
  • modul Night Vision pentru camera foto (combină 8 imagini cu expunere diferită pentru a obţine o imagine mai clară în condiţii de lumină slabă);
  • patch-ul de securitate pentru decembrie 2018.

Actualizarea are o dimensiune de 311 MB, este disponbilă OTA, însă nu include şi update-ul spre înregistrare 4K cu 60 fps. Din informaţiile actuale, această facilitate va fi inclusă pe următorul update din februarie.

Xiaomi Pocophone F1 poate fi achiziţionat la un preţ de 1260 lei prin intermediul acestui link. Vorbim fără doar şi poate de un best-buy. Pentru cârcotaşii de serviciu care consideră acest smartphone drept unul modest, le recomand Xiaomi Mi 8, telefon care poate fi achiziţionat la doar 1500 lei prin intermediul acestui link după aplicarea codului GBMP9KI6 .

Sursa: gsmarena.com