Software

Veste bună pentru cei ce și-au cumpărat smartphone-ul best-buy din 2018 – Pocophone F1 primește update spre înregistrare 4K cu 60 fps din luna februarie. 

Informația a ieșit în față prin intermediul managerului Pocophone din India – Manmohan Chandolu a publicat un tweet cum că aceast feature debutează în varianta stabilă a software-ului ce va fi lansată pe luna viitoare.

Momentan, Pocophone F1 înregistrează 4K cu 30 fps sau 1080p cu 60 fps, dacă primește 4K cu 60 fps devine cel mai ieftin smartphone cu o astfel de funcție.

Un alt update ce va sosi în săptămânile următoare va aduce suport pentru înregistrare super slow motion cu 960 fps, modul de noapte pentru camera foto, dar și rezolvarea unor probleme legate de baterie și touch. Funcțiile ce vor debuta în ianuarie sunt deja de la sfârșit de decembrie în varianta beta, dar intră în software-ul stabil.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.