Telefoane Mobile

Xiaomi este unul dintre cei mai apreciaţi producători chinezi la nivel mondial, însă nu de puţine ori au fost cazurile când au făcut lansări de produse din scurt sau fără sens. O nouă astfel de etapă se pare că va avea loc luna viitoare, deoarece două “noi” smartphone-uri şi-au făcut apariţia în rapoartele TENAA, adică se pregătesc de prezentare pentru piaţa chineză.

Zic de aceste telefoane că sunt destul de ciudate, pentru că din informaţiile neoficiale par a avea hardware similar cu alte device-uri existente deja în piaţă: Xiaomi Redmi 3 şi Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

xiaomi 1

Primul dintre terminale (2016030) are aproape aceleaşi specificaţii cu Xiaomi Redmi 3 cu câteva diferenţe: cameră frontală de 8 megapixeli, baterie de 2850 mAh, senzor de amprentă şi Android 6.0.1 Marhmallow. Cel de-al doilea (2015115) este identic cu Xiaomi Redmi Note 3 PRO, de aceea mă gândesc că aceasta va fi lansarea oficială pentru piaţa chineză (Xiaomi Redmi Note 3 PRO este pentru moment disponibil oficial doar pentru piaţa indiană). Despre design nu are rost să insist.

Nu înţeleg strategia Xiaomi, însă cu siguranţă vânzările în scădere le dau fiori şi încearcă să schimbe ceva din mers. Sper să fie soluţia corectă.

xiaomi 2

Sursa: timesnews.co.uk

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.