Hardware

Xiaomi lansează device-uri pe bandă rulantă, chiar dacă noi pe site nu scriem despre toate. Producătorul chinez vine cu un produs nou cel puţin săptămânal, de la smartphone-uri (s-au înmulţit exagerat de mult în ultima perioadă), televizoare şi notebook-uri, la periuţe de dinţi inteligente, dezumidificatoare, routere şi multe alte device-uri.

Compania chineză intenţionează să anunţe luna viitoare un monitor de 27 inci şi rată de refresh de 165Hz. Acesta va avea margini foarte subţiri pe 3 laturi, porturi de toate felurile (HDMI, DVI, USB 3.0 etc.) şi un timp de răspuns scăzut (probabil 1 ms). Interesant la acest monitor va fi şi preţul despre care se vehiculează că va fi mult sub alte modele similare din piaţă (în România văd că preţurile pleacă de pe la 2000 lei, deci un 1500 lei sau mai jos ar fi ideal).

Acest model de 27 inci va fi completat în toamnă de unul mai mic de 24.5 inci şi de două monitoare mai scumpe de 27 şi 29.5 inci, dar cu rezoluţie 4K (probabil modelele anterioare vor avea fie rezoluţie FullHD, fie 2K).

Sursa: gsmarena.com

Tag-uri: monitorXiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.