Tablete

Pe 5 august Samsung organizează tradiţionalul eveniment Samsung Unpacked. În cadrul acestuia sunt aşteptate smartphone-urile Samsung Galaxy Note 20 şi Galaxy Fold 2, cât şi tableta Samsung Galaxy Tab S7. Cea din urmă va fi un device premium, unul al cărui design îl puteţi vedea în filmuleţul de mai jos:

Randările cu Samsung Galaxy Tab S7 sunt realizate de pigtoucoques.fr în colaborare cu Onleaks pe baza unor scheme CAD din fabrică. Din imagini se observă o tabletă cu o estetică cumva clasică, cu margini destul de groase, cameră frontală poziţionată central, cameră foto duală cu LED flash şi bandă magnetică unde se poate ataşa S-Pen-ul. Pe laterale se găsesc slotul pentru cardurile microSD / SIM, butoanele de volum, butonul power, scannerul de amprente, portul USB Type-C şi 4 difuzoare stereo.

Dacă din punct de vedere estetic Samsung Galaxy Tab S7 nu impresionează, la nivel hardware vorbim de o tabletă de top. Informaţiile actuale susţin că vor exista două versiuni, una cu display de 11 inci şi una cu display de 12.4 inci, ambele cu rată de refresh de 120Hz, cu procesor Qualcomm Snapdragon 865 de tip octa-core, baterie de 7760 mAh /  9800 mAh şi conectivitate 5G.

Pană la anunţul oficial vor mai apărea cu siguranţă noutăţi, însă un singur lucru îl ştiu încă de pe acum: nu va fi deloc ieftină.