Smartphone

Xiaomi lansează telefoane mobile pe bandă rulantă. Spre exemplu, să zicem că mi-aș fi cumpărat Xiaomi Redmi Note 4. Prețurile pornesc de la 849 lei la evoMAG. Îmi ajungea smartphone-ul acasă și deja aș fi descoperit că Xiaomi se pregătește de lansarea lui Redmi Note 4x.

Avem de-a face cu o versiune upgradată a generației anterioare. Note 4 integrează MediaTek Helio X20 + 2 sau 3 GB RAM, iar Xiaomi Redmi Note 4x folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 653 + 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare. Designul cred că va fi identic, fără element de diferențiere.

Presupun că prețurile se vor situa cu puțin peste Xiaomi Redmi Note 4, produs care se bucură de mare căutare în China. Personal, aș recomanda modelul cu Qualcomm Snapdragon 653 – cel mai reușit ansamblu hardware din segmentul mid-range. Folosește 4 nuclee pe ARM Cortex-A72 + 4 nuclee pe ARM Cortex-A53, Adreno 510 GPU, 4G cu viteze de până la 300 Mbps în download și 150 Mbps în upload, suportă până la 8 GB de memorie RAM, 4G pe TDD și FDD-LTE, VoLTE, Wi-Fi ac etc.

Mai multe detalii în zilele următoare, atunci când compania chineză pregătește anunțul oficial – moment în care ieșim din bursa zvonurilor.

Sursa: TechUpdate3.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.