Anunt lansare Xiaomi Redmi Note 9 Smartphone

Xiaomi Redmi Note 8 a fost prezentat în august a anului trecut și este unul dintre cele mai vândute telefoane mobile cu Android la nivel global. Chiar și așa, Xiaomi pregătește lansarea succesorului său, iar data la care noul model își va face apariția a fost stabilită pentru 12 martie, în cadrul unui eveniment care va avea loc în India.

Spre deosebire de multe alte telefoane ce urmează a fi lansate, despre Xiaomi Redmi Note 9 nu au apărut prea multe detalii până la această oră. Nici acum, cu doar un pic mai mult de o săptămână înainte de prezentarea oficială nu știm decât că noul telefon va veni cu 4 senzori pentru camera principală, informație pe care o putem deduce din poza postată pe Twitter de Manu Kumar Jain, vice-președinte Xiaomi:

 

În același timp, imaginea de mai sus ar putea sugera și faptul că pentru camera frontală sunt pregătiți doi senzori aranjați într-un setup de tip ”double punch hole”.

Într-o altă postare a aceluiași oficial Xiaomi, se poate observa un telefon ascuns în mare parte sub un ziar, la care vedem un jack de 3.5 mm, un port USB Type-C și o grilă de difuzor:

Trebuie să mai avem răbdare doar 10 zile spre a vedea exact tot ce va oferi Xiaomi Redmi Note 9.

Surse : Xda-developers.com ; Androidauthority.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.