Smartphone

Între Xiaomi Redmi Note 8 și Redmi Note 8T nu sunt cine știe ce diferențe. Au același design, ecran, procesor, conectivitate, cameră foto și video etc. De fapt, în afară de greutate și raportul display / corp nici nu știu care sunt diferențele.

Într-un studiu Canalys, Redmi Note 8 a ieșit drept cel mai vândut smartphone Android pe ultimele 3 luni din 2019. În pachet dați de smartphone, husă de protecție din plastic transparent, încărcător ce alimentează bateria de 4000 mAh la 18W, cablu USB type-C – USB și manual cu instrucțiuni de utilizare.

Ne-a sosit la review în varianta de culoare albastră, cu 4 GB RAM și 64 GB stocare. Îl găsiți la 899 lei în oferta PC Garage.

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.