Smartphone

2019 este un an al modificărilor pentru Xiaomi (Redmi a devenit brand de sine stătător, a apărut noua serie K, a cumpărat Meitu), iar cea mai nouă astfel de schimbare este renunţarea la seriile Mi Max şi Mi Note şi lansarea uneia noi: CC.

Dacă Mi Max şi Mi Note nu au impresionat în vânzări, deci renunţarea la cele două serii era cumva aşteptată, poate cel mai interesant anunţ Xiaomi este cel al seriei CC. Aceasta este rodul muncii noii echipe Meitu + Xiaomi şi va fi dedicată tinerilor.

Xiaomi CC va pune accent foarte mult pe partea estetică a device-urilor, va avea preţuri accesibile şi va dispune de foarte multe dotări software la capitolul foto (se va utiliza experienţa Meitu pe partea de AI). Primele telefoane Xiaomi CC se vor numi Xiaomi CC9 şi CC9e şi vor beneficia de un ansamblu foto cu mecanism de deschidere în stilul celui prezent pe ASUS ZenFone 6.

De la ce vine CC ?

Se pare că Xiaomi CC înseamnă Xiaomi Colorful & Creative, iar cifra 9 din primele două smartphone-uri vine de la aniversarea de 9 ani de existenţă a companiei Xiaomi.

Nu ştim exact când vom avea în piaţă primele device-uri Xiaomi CC, însă cel mai probabil acestea vor vedea lumina zilei în vara acestui an.

Sursa: gsmarena.com